Ο Μπονίτο του Βορρά διατίθεται σε διάφορες κοπές και παρουσιάσεις, όπως φιλέτο, σε κορμό και, ειδικά, η κοιλιά του. Η παραγωγή είναι περιορισμένη, κατά την εποχή της αλιείας, γι' αυτό και η κατανάλωσή του είναι ακόμη πιο πολύτιμη. Η μαγειρική και η χειρισμός είναι πολύ προσεκτικές ώστε αυτά τα προϊόντα να διατηρούν όλα τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητές τους. Επιπλέον, η ωρίμανση και η αποθήκευσή του για ένα χρόνο πριν από την πώληση ευνοούν ένα βέλτιστο σημείο κατανάλωσης.